Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Ketiak


SIJIL KKM SABUN MARINE ESSENCE


Tak perlu ragu-ragu untuk memelihara kulit dan mencantikkan semula kulit anda yang bermasalah tu dengan sabun no satu di Malaysia : Sabun Marine Essence atau sabun ketiak.

Kerana:
100% SELAMAT
100% HALAL
dan disahkan oleh kementerian kesihatan Malaysia sebagai produk pengguna yang bersih dan selamat.

Gunakan tanpa was-was kerana bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence hanyalah bahan-bahan semulajadi dan selamat dari bahan-bahan kimia yang memudaratkan.


Sabun marine essence boleh didapati dalam bentuk ketul atau pun cecair dalam botol.



Rujuk gambarajah ni untuk mengetahui bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence yang sangat wangi dan membantu merawat banyak masalah kulit kronik seperti ekzema dan psoriasis.


Ni pula nombor rujukan kementerian kesihatan Malaysia untuk sabun ketiak yang hot di pasaran..gunakan tanpa was-was dan in shaa Allah sangat membantu menyelesaikan masalah kulit anda.


Untuk tempahan segera boleh hubungi no ni :

014-517 7741
(Whatsapp/Sms)
COD area Bera/Temerloh Pahang







Marine Essence Beauty Bar @ Sabun ketiak


Alhamdulillah tak sampai 10 hari guna Shampoo dan Sabun Marine Essence, bayi comel yang masih kecil ni mula bebas dari masalah ekzema kronik.

Hanya mandikan dan shampookan bayi anda dengan produk Marine Essence. 

Menurut ibu dan ayah bayi comel ni, puas dah mereka berubat dengan pakar kulit, tapi masalah ekzema bayi mereka masih tak de perubahan hingga mereka mencuba sabun ketiak atau lebih dikenali sebagai sabun marine essence.

Nampak kan perbezaan ketara pada muka dan kepala bayi comel ni...Alhamdulillah tak sampai 10 hari amalkan penggunaan sabun hijau ni, bayi mereka sudah boleh untuk lebih tersenyum lebar bila masalah kulit kering, gatal dan berair hampir pulih sepenuhnye.

Buat anda yang ingin mencuba sabun berunsur garam laut ni, boleh segera hubungi Sal untuk maklumat lanjut dan cara tempahan sabun marine essence ni :)

Pengedar sabun Marine Essence terbesar Malaysia:
Salleha Roslan
014-517 7741


Whatsapp dan nyatakan "saya nak Sabun Ketiak"

Atau buat anda yang ingin menceburi bidang perniagaan online dengan pendapatan 1000 hingga 7000 sebulan, boleh msg atau whatsapp "NAK JADI PENGEDAR" ke nombor yang tertera di atas. 

Anda yang mendaftar sebagai pengedar sekarang, akan di beri tunjuk ajar dan bahan-bahan pro






KELEBIHAN MENJADI PENGGUNA DAN PENGEDAR MARINE ESSENCE

Ramadhan hampir tiba ke penghujungnya, 
Raya bakal tiba...

Dah calculate bajet untuk bulan puasa?
Bajet raya pulak macam mana?
Dan paling penting cuba semak semula lepas tak bajet SELEPAS RAYA?

Saya perhatikan ramai di kalangan orang melayu kita suka buat LOAN RAYA. Tak kira la raya apa sekali pun, raya cina, deepavali, raya puasa, musim cuti sekolah...memang akan bersusun borang permohonan untuk dapatkan loan peribadi bagi menampung perbelanjaan diri dan keluarga...


Macam mana saya tahu ni???

 Sebab kawan saya bekerja dengan institusi yang berkaitan dengan pinjaman peribadi. Memang sekarang ni MAJORITI PEKERJA KERAJAAN DAN BADAN BERKANUN dah TAK LAYAK UNTUK BUAT LOAN...sebab komitmen melebihi gaji bulanan.

Ya Allah so scary bila tengok ramai yang below 30 hutang dah keliling pinggang.

Dapat gaji habis untuk bayar hutang je.

Cuma persoalannye sekarang, sampai bila???

SAMPAI BILA NAK BERHUTANG???
sampai bila nak gali lubang tutup lubang???
sampai komitmen dah over 60%???
sampai semua bank dah kita sign up personal loan form???
sampai terpaksa request hutang dari AHLONG???
sampai habis gadai segala barang kemas???

sampai bila????????

Tepuk dada, buka minda!

Jangan jadikan habit untuk kita sentiasa berhutang.


memang tak semua orang bertuah untuk dapat gaji kerja hakiki yang besar.

tak semua orang lahir dari kalangan keluarga yang besar-besar.

Untuk anda yang rasakan perlu untuk berubah, perlu untuk bertindak...lakukan dari sekarang sebab nak senang bukan boleh makan sehari dua je..kejayaan, keselesaan, tabungan, simpanan masa depan kita dan keluarga perlukan perancangan, perlukan proses, perlukan kesabaran...Jadi jom mulakan dari sekarang. Bertindak dari sekarang untuk jana pendapatan sampingan melalui business online.


Untuk anda yang memang tegar menggunakan sabun marine essence, saya memang nak sangat bantu anda untuk memahami teknik pemasaran berkesan melalui social media. Anda boleh pilih untuk bertukar dari sekadar mengguna menjadi pengedar sabun marine essence dengan pendapatan 200-7000 sebulan.


Rounded Rectangle: Ada IsmailRounded Rectangle: 014-517 7741https://lh5.googleusercontent.com/-8p2D0RqWV2Y/U2B8N47Vr0I/AAAAAAAAM9U/Dx2gXYeSw5U/s640/blogger-image-1197946512.jpg

Banyak kelebihan yang bakal anda perolehi sekiranye mula dari sekarang !!!!

Apa kelebihan jadi pengedar sabun marine essence???

Dah tentu la income sampingan dari RM2OO hingga RM7OOO sebulan

Menikmati harga ahli yang akan memberikan UNTUNG RUNCIT yang berbaloi untuk satu unit.

Comission dari 3% hingga ke 41%

Sales kit

Kad pengedar yang sah

Trip melancong 5 star treatment sebanyak TIGA kali setahun.

Pakej umrah

Tabung kereta percuma

Macbook air/ipad mini/iphone 5s 
(terms n condition)

Majlis anugerah besar-besaran untuk setiap tangga kejayaan.

FREE TRAINING
Business class percuma tiga kali seminggu.

FREE COACHING
Di mana anda akan di guide sehingga mencapai impian dan matlamat.
Oval: ADA ISMAIL 014-517 7741http://3.bp.blogspot.com/-tlCDExSomy4/U2DCJ7b4nZI/AAAAAAAANAE/ZVKx0cy9Mok/s1600/IMG_8855.JPG




TESTIMONI TERKINI!

TESTIMONI SABUN KETIAK 
TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE
TESTIMONI BODY WASH MARINE ESSENCE


Walau apa pun nama yang diberikan untuk sabun hijau ni,
 FUNGSI dia tetap sama.
Antara fungsi terbaik sabun marine essence ni adalah:

Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
Menghaluskan kulit
Menghilangkan Jerawat muka dan badan
Membantu melegakan penyakit ekzema dan psoriasis
Mencerahkan ketiak, leher, kelengkang dan bahagian pelipat badan yang lain.
Menghilangkan bau ketiak
Menghilangkan gatal-gatal ketiak
Memudarkan parut pembedahan
Memudarkan kesan rekahan atau stretchmark
Menghilangkan ketuat
Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain.
Mengekalkan kesegaran badan.



Rounded Rectangle: Ada Ismail 014-517 7741http://2.bp.blogspot.com/-05Pn6oxffYg/U2JFOmxoXVI/AAAAAAAANBE/PeuDU-7drco/s1600/sabun_cerah_ketiak_testimoni_marine_essence.JPG
cc to ujie.
agent SABAH dan SERDANG






Rounded Rectangle: 014- 517 7741Rounded Rectangle: Ada Ismailhttp://3.bp.blogspot.com/-lDLXDgCl4RY/U2DChK7PBUI/AAAAAAAANAU/2V-gv2u5W7o/s1600/sabun_marine_murah_brunei_testimoni_sabun_ketiak+(2).JPG
cc to Intan saad.
Agent sabun ketiak TEMERLOH



Rounded Rectangle: 014 – 517 7741Rounded Rectangle: Ada Ismailhttp://3.bp.blogspot.com/-JRxmVvawQfM/U2DCh9mEMwI/AAAAAAAANAc/oehmlUfogV0/s1600/sabun_marine_murah_brunei_testimoni_sabun_ketiak+(3).JPG
Untuk uol yang suka sangat berjemur or mandi laut boleh la biasakan mandi dengan sabun garam marine essence ni. In shaa Allah membantu mengurangkan masalah sunblock kritikal.



Rounded Rectangle: 014 – 517 7741Rounded Rectangle: Ada Ismailhttp://2.bp.blogspot.com/-8v9dxfYDy1s/U2DCmafu_iI/AAAAAAAANAk/kxUvaCAU-hE/s1600/sabun_marine_murah_brunei_testimoni_sabun_ketiak+(4).JPG
Nampak tu...client siap puas hati bila masalah kuat berpeluh dia makin kurang lepas amalkan sabun marine essence.



http://4.bp.blogspot.com/-CO-qAX4Ex8Q/U2DIAc2gxlI/AAAAAAAANA0/ND8sP_pInPI/s1600/PROJEK+DUIT_RAYA_pengedar_sabun_marine_essence_seluruh_malaysia.JPG
Berminat untuk serta kami di TOP LEADERS CIRCLE???

Jom mula kan langkah anda untuk bersama kami...
sama-sama kita BANGKIT BERNIAGA...
Sekali anda mahu tahu, 200 kali kami sedia nak bantu.
Jangan biarkan hidup kita mulai buntu baru kita nak Berguru!

Let's join us !

Ada Ismail
014-517 7741

No comments:

Post a Comment